annkan pysslar på

Alla inlägg under augusti 2009

Av annkan - 24 augusti 2009 10:19

..... men mitt huvud känns inte alls så tungt. (Eller jaja, man kan väl snarare kalla det för förmiddag).


Då jag börjar jobba lite senare, så tänkte jag smita in här nu och visa ännu ett av mina äldre kort. Det är insidan på ett kort, men det får väl duga.


Jag tycker om att skriva små dikter/ordspråk och liknande på mina kort. (Kanske märks. ;-)) Och jag försöker ofta- om det går- anpassa dem efter mottagaren av kortet.

Nu är det ju inte jämt som DET går, men alla har vi väl nytta- eller åtminstone glädje inbillar jag mig- av små, kloka ord.


  Minst lika ofta är de där ordspråken relaterade till ålder- då det oftast är grattiskort som jag skickar.


*telefonpaus för lägesrapport från fiskarna*


..... De har det bra och det är väldigt vackert där. Och jag sa ju då förstås "Fota mycket"! Fast det vet jag att de gör. 

 

Nåväl, här kommer kortet.











Av annkan - 23 augusti 2009 23:12

Nu har jag varit uppe alldeles för länge.

Jo, det blev till att sitta och pyssla ett tag. Mycket avkopplande. :-)

Har lite kort på g, men inget jag kan visa än då mottagarna inte fått dem ännu. Inte för att jag tror att de är här inne och läser, men ändå. ;-)


Fann ett till äldre kort, som jag tror att jag gjorde 2005. Det är till en mycket speciell vän som jag haft i mitt liv i måååånga år. Och som fick detta kort då hon flyttat härifrån.

Nu hoppas jag att hon (äntligen) hittat hit ;-)- så vad passar bättre då, än att visa just detta kort. (Man måste väl våga visa de lite äldre alstren också. ;-))

Saknar dig, vännen...

Av annkan - 23 augusti 2009 20:00

Alltså, jag skrev det här inlägget redan igår..men något gick galet och det försvann. Blev lite småsur där och orkade inte göra om. ;-)

Nu gör jag ett nytt försök.


Jo, det var det här med egentid... Jag har massor av det just nu. För en vecka sedan skjutsade vi sonen till annan ort, p g a studier. Och det gjorde ont i mammahjärtat att lämna honom där...

Fast, jag är såklart glad att han kom in där han ville- så jag försöker hålla humöret uppe. Lägg därtill att jag har en dotter som också vistas mer borta än hemma för närvarande- OCH en make som ligger borta på jobb under veckorna. Då kan ni tänka er hur mycket så kallad egentid jag plötsligt fått!


Tur att jag har ett par kissekatter som jag kan prata med (nåja ;-))- och att maken är hemma en vecka av tre. (Plus en helg till).

Samt att denna hemmavecka råkade infalla just nu. Så här i början kan det vara skönt med lite mjukstart på "ensamhemmavarandet"...

Sen så åkte han- maken alltså- iväg på fiskeresa igår, så nu är jag ensam i alla fall.


Då kan man tycka att jag borde sitta vid pysselbordet varje vaken timme. Inte då!

 Nä, för jag läser böcker och tidningar. Jag tvättar och viker tvätt, samt käkar framför tv'n (och blir sittande där i tid och otid)... och så fastnar jag såklart då och då även framför datorn. *suck*

Fast igår blev det ändå en stunds pysslande. Och jag ska nog få till en stund ikväll också. Hade jag tänkt.

 

Fann häromdagen en mapp med gamla alster i datorn. Här ett kort som har ett par år på nacken. Det som ser svart och lite suddigt ut, är bara för att jag "blurrat" namnet på mottagaren. 



Av annkan - 19 augusti 2009 19:11

Så blev det onsdag. Dagarna rullar på i en hiskelig fart.


Strax dags att få upp kroppsvärmen med hjälp av bastun. Men först ska jag visa en 40-årstavla som jag gjorde åt en favvokusin för ett par år sen.

Som vanligt är ansiktet (och namnet) suddat.

Tycker om att göra dessa canvastavlor. Känns som en trevlig present i stället för ett kort, om någon fyller jämnt.


Ps. Vet inte om det syns, men på den stämplade rundeln upptill står det "Baby, you've still got it!"

 




Av annkan - 19 augusti 2009 11:35

Här hittar du en rolig blogcandy sponsrad av Magnolia.

De är SÅ fina, de där sommarstämplarna- så gå gärna in hos Kim och ta en lott. Slutar i morgon, 20 aug.



Av annkan - 18 augusti 2009 23:13

Jomen, nu så...

Nu har jobbet kommit igång efter semestern- och efter en natt med många timmars sömn (nåja, den där boken kunde jag ju inte riktigt lägga ifrån mig så himla snabbt), så vaknade jag rätt utvilad i morse.


Det brukar dock inte ta så länge innan man kommer in i gamla rutiner, så det känns helt ok. Bara det att jag har inte haft nån riktig ork att sätta mig vid pysselbordet. (SÅ himla pigg är jag inte än, haha. ;-))

 

Nu känner jag dock att den där så kallade skönhetssömnen väntar på mig -och det gör boken förstås också ;-). Så efter jag visat ett ganska nyligen skickat kort,  tänker jag helt sonika gå och lägga mig.


Godnatt.


Av annkan - 17 augusti 2009 21:26

Jag är trött.


Nu ska jag, för första gången på mycket länge, lägga mig tidigt och njuta av en bok tills ögona ramlar ihop. (Vilket väl i och för sig kommer att gå ganska fort. ;-))


Återkommer när jag känner mig utvilad. :-)

Av annkan - 15 augusti 2009 19:27

Det är lördag kväll- och jag har återigen fastnat framför datorn..

Som sagt; hur gör man för att låta bli? :-o ;-)


Känner att jag har ingen ork till något större projekt. Ändå finns skaparsuget där. När det liksom kliar i fingrarna av kreativitet.

Har en del påbörjade kort att slutföra. Sen har jag faktiskt rätt stor lust att fortsätta med diverse layouter som är påbörjade. Jag brukar gilla att ha ett par olika alster på g samtidigt. Då kan man växla lite under torktider och sådant.


Ska bara visa ett äldre kort jag gjort-och som jag råkade hitta i datorn. Det är från 2007. Stämpeln kommer från Hänglar.


Slutligen vill jag bara framföra ett stort TACK till er som tar er tid att lämna en kommentar inne hos mig. Jag blir SÅ glad och försöker att återgälda besöken så snart jag kan. :-)



Omröstning

Vem är du som läser denna blogg?
 Tjej under 18
 Kille under 18
 Kvinna över 18
 Man över 18

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Fråga mig

0 besvarade frågor

Presentation

Scrapptorget

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7
8
9
10
11
12 13 14 15
16
17 18 19
20
21
22
23
24
25
26 27 28
29
30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Arkiv

Gästbok

RSS

Sök i bloggen

Award från Lena

Award från Eva

Award från Pojjo


Skapa flashcards